• 52
    8, 9, 10 ve 11 nolu kategorilerde an itibariyle bilet kalmamış görünüyor. büyük ihtimalle yarın ve maç günü kombinesini kulübe devredenler varsa bu alanlardan onların biletleri satışa çıkacaktır. bu alanlardaki biletler daha uygun fiyatlı olduğu için maça gelmek isteyenelerin ara ara siteyi kontrol etmesinde fayda var.

    şu anki durumda havanın da yağmurlu olma ihtimalini hesaba katarsak 30 bin civarı taraftar tribünde olacak gibi duruyor. gönül ister tabi 45 bin kişiye oynayıp gövde gösterisi yapalım ama pek mümkün değil. kısmetse bir sonraki iç saha maçımız olan lokomotiv moskova maçında* bu sayıya ulaşırız.

    maç için artık çok konuşulacak bir şey kalmadı. onyekuru dışında milli takımlara giden oyuncuların hepsi takıma katılmış durumda. sanırım onyekuru da bugün takıma katılacaktır. takımla idmana çıkmaması ve hafta içi şampiyonlar ligi maçımızın olması nedeniyle bu maçta yedekte başlama olasılığı az değil. ileri üçlüde bu nedenle garry, feghouli ve eren'i görebiliriz. sinan son dönemde bence ilk 11'i hak etmediği ve öyle ya da böyle feghouli'yi kazanmamız gerektiği için bu şekilde tahmin ediyorum. savunmada serdar oynacak ancak partneri şu an belirsiz. maicon ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle idmanlara çıkamıyor bir süredir ve takımdan ayrı çalışıyor. bu durumda ahmet-serdar ikilisini görebiliriz. kasımpaşa gibi tehlikeli hücum hattı olan bir takıma karşı ozan kabak hamlesini yapmaz diye tahmin ediyorum hocanın. orta alan ise fernando, ndiaye ve emre'ye emanet edilecektir. şu an için en ideal orta üçlümüzle oynayacağımız maç olacak. bu maçta gösterecekleri performans gelecek adına bence çok önemli. gereken uyumlu yakalarlarsa sezon umduğumuzdan çok daha güzel geçebilir. gerçi emre'nin sağ kanatta oynatılması ve feghouli'nin forvet arkasında değerlendirilmesi bence ikisinin de verimi artıracaktır. bu nedenle bu maçta orta alanımızda bu üçlüyü yan yana göremeyebiliriz.

    kısaca bahsettiğim 11'i yazacak olursak;

    ------------------muslera---------------------
    mariano-----ahmet-----serdar---------yuto
    ----------fernando--------ndiaye-------------
    emre-------------feghouli---------------garry
    --------------------eren-----------------------

    zevkli, heyecanlı, bol gollü ve bizim adımıza 3 puan ile bitecek bir maç bekliyorum. imkanı olan herkesin hafta içi falan filan demeden tribüne gelmesi gereken, gelmezse pişman olacağı bir maç olacaktır.

    #kon2antra2yon

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın