resim
Olivier Jonathan Giroud
Takım:Milan
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Fransa
  • 251
    https://streamja.com/Qona

    şimdi benim bu adama sövmüşlüğüm kadar kimse sövmemiştir. sövdüm ama bir sorun niye sövdüm ? bu adam arsenal'in zamanında oynadığı ve işte namağlup şampiyon olduğu premier ligde esip gürlediği taktikte oynayamazdı ama oynatılmaya çalışıldı. o taktikte oynarken bergkamp, henry, pires, ljungberg hatta kanu bile yer değiştirmeye, birbirlerine alan açmaya ve hücum ederken hızlı olmaya müsait adamlardı. bu adam değil. dolayısı ile o sisteme uyamadı doğal da bir skorer de olmadığı için kazma ilan edildi - ha bazen efsane statüsüne girecek kazmalıkları da oldu bende daha çok bu noktalarda sövdüm-

    neyse esas söylemek istediğime geleyim. hakan şükür > olivier giroud > johan elmander bu sıralama hem gol atma yetisi hem oyun içi katkısı hem de galatasaray'ın fatih terim ile oynadığı ve oynamak istediği o önde pres sistemine uygunluk olarak yazıldı.

    ve şu giroud denen adamın ismi bizimle anıldığında burada istenmedi bu adam ya :( inanılmaz dimi ama gerçek fransa'da şampiyon olduktan sonra bütün kariyeri premier ligde geçirmiş adam bizim takıma istenmedi. ha ben bu adamın piyasasının daha 1-2 sene buralara düşeceğini hiç düşünmemiştim zaten ama bir şekilde gelseydi bu sezon ligi oynamaya gerek kalmazdı bizi sadece şampiyonlar ligi maçlarına çıkarırlardı.

    videodaki gol ile fransa milli takımındaki toplam gol sayısında zidane'ı geçen ve 3 gol daha atar ise * sıralamada 3. sıraya gelecek olan chelsea'nın forvet oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın