• 60
    şampiyonlar ligi 2000 - 2001 sezonu, 2. tur b grubu maçı.

    ikinci grup aşamasında deportivo, milan ve psg ile aynı gruptayız. ilk dört maçın ardından bizim 7, milan'ın 6 puanı bulunmakta. beşinci hafta karşılaşmasında, 99 - 2000 sezonunun ardından bir kez daha milan'la ölüm kalım maçına çıkıyoruz. sami yen'de oynanacak maçı kazanırsak çeyrek finaldeyiz.

    maldini, boban, shevchenko gibi birçok futbol efsanesini kadrosunda bulunduran milan karşısında alan daraltarak, yoğun prese dayalı bir futbol oynuyoruz. hem oyun hem de pozisyon üstünlüğünün bizde olduğu maçı, hagi ve jardel'in golleriyle 2 - 0 kazanıyoruz. biz zafer turu atarken, italyanlar ikinci kez sami yen'den elleri boş ayrılıyor.

    dönemin modern futbolunu en üst seviyede sahaya yansıttğımız; avrupa kupalarının en başarılı takımlarından birini, güçlü döneminde ve final maçında ezim ezim yendiğimiz maç olmasıyla aklımda yer etmiş karşılaşmadır. uefa ile 2018 yaz döneminde yapılan finansal fair play görüşmelerindeki tutumlarından anladığımız kadarıyla milan da böyle hissetmiş ve kuyruk acıları hala geçmemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın