• 81
    bu sezon, futbolculuk hayatının hiç bir döneminde( 15-16 sezonu ikinci yarı demichelis’in yerine oyuna girdiği manu maçı hariç) stoper oynamamış fernandoyu stoperde düşünmek nasıl bir hayal ürünüdür anlamadığım sezon.
    bu sezonda false 9 da oynayabilecek bir forvetimizin olmadığı, contenin kaymalı 2 ye 3 ünü oynayabilecek stoperlerimizin olmadığı-elimizde sanki christensen, rüdiger, azpilicueta var- bir squadla bunları oynayabileceğimizi düşünmek için nasıl bir futbol anlayışına sahip olmak lazım anlamak mümkün değil.

    sanki fatih terim antremanda futbolcuları izlemiyormuş gibi hayatında nerdeyse hiç sc oynamış onyekuru’yu merkez forvete yazmak, dalga geçmek için uydurulmuş ü formasyonunu, ciddi ciddi savunmak nedir buyrun anlatın da anlayalım.

    bu sezon elinizde gerçek anlamda sc oynatacağınız iki adam var birisi eren birisi yarım sinan, başka yok, buraya antremanda dahi denenmemiş futbolcuları yazmak, işte ben de bir dizilim önerdim de öteye geçemez. he canım zaten fatih terim sizin kadar düşünemiyordu.
    şapkadan tavşan çıkarmaya uğraşmak yerine futbolcuları alışık oldukları mevki ve düzende en verimli hallerinde kullanmak daha doğru olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın