• 32089
    "kariyerim boyunca sahada serbest olmayı tercih eden bir oyuncu oldum. teknik direktörün mantıklı bir açıklaması varsa belli bir pozisyonda oynadım ancak çoğunlukla serbest oldum. her zaman düşünen bir oyuncu oldum. sadece bireysel değil, taktiksel olarak da görüşümü söylemekten hiçbir zaman çekinmedim."

    "galatasaray'da frank rijkaard'la çalışma imkanı buldum. frank rijkaard'la çalışırken bu konuda onu dinledim çünkü sahada oyuncuları çok doğru noktada konumlandırıyordu. rijkaard beni çok etkiledi. çok geniş görüşlü bir futbol adamı."

    "rijkaard, saha içinde göremediğim bazı şeyleri görmemi sağladı. top ayağımdayken, kafamda 2 ya da 3 farklı senaryo çizip deniyordum, olmazsa geri dönüyordum."

    "rijkaard sayesinde pozisyonları 4-5 farklı açıdan değerlendirmeye başladım. keşke onunla daha fazla çalışma şansı yakalasaydım, çok daha fazla şey öğrenebilirdim."

    "inişleriyle, çıkışlarıyla futbolculuk kariyerim çok keyifliydi. şimdi ise futbol kariyerimin başka bir safhasındayım. teknik direktörlükten de çok keyif alıyorum. kalbimi ve ruhumu tümüyle sahaya koyuyorum. tüm meydan okumalara hazırım."

    harry kewell
App Store'dan indirin Google Play'den alın