• 370
    mustafa cengiz yönetimi döneminde hakkında maç sonuçları haricinde hiçbir açıklama yapılmayan takım. bu sebeptendir ki erhan telli gibi şebelek insanlar bile üzerinden manipülasyon yapıp sansasyon peşinde koşabilmektedir.

    işin aslı şudur ki alınmadık kupa bırakmayan, gezegenin en büyük kupasını defalarca kaldıran, mütevazi hayatlarını bir kenara bırakıp her haftasonu yeni bir tarih yazan bu özel insanlara reva görülen rakiplerinin yarı sayısında bir kadroyla sezonu tamamlamak, her fırsatta takımı dağıtmak tehdidiyle maaş indirimi istemek ve federasyonun her fırsatta üstüne gittiği hocasını yalnız bırakmak gibi şeylerdir ki bu malesef mustafa cengiz yönetiminden de öncesine, en azından 5-6 senelik bir döneme yayılmaktadır...

    eğer sedat incesu galatasaray'a, özellikle bu spora ve sporcularına bu denli adanmış bir adam değil de para için bu işi yapan, ilgi orospusu ve ağız ishali bir tip olsaydı medyadaki tüm üç kuruşluk gazeteci bozuntularından sayfalarca "galatasaray'ın koca ayıbı" temalı destanlar okuyor olurduk.

    bu takıma yapılan ayıbın tamamı galatasaray'ın olsa da başarılar bence bu özel insanların adıyla anılmalı artık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın