• 365
    "rakibimizin, emre akbaba'ya bizden 500 bin euro daha fazla maaş verdiğini duyduk. forvet transferi olmadı diye bizi idam eden taraftar, emre akbaba gelmeseydi ne yapardı? popülizm yapmayı sevmem ama transfer, prestij işine dönüştü." *

    yani, başkan sırf prestij için 1 milyon euro fazla harcayıp, futbol takımına transfer yapabiliyor ama tüm bütçesi o transfer farkı kadar olacak yarıştığı branşta zirvede olan galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımını küçültmeyi düşünebiliyor.

    benim de amacım popülizm değil ama ülkemizde engelli vatandaşlarımızın zorluklar çektiğini görüyoruz ve tekerlekli sandalye basketbol takımımızın başarılarından en başta bir türk insanı olarak gururlanıyorum. bu alanda dünyada zirveyi görmek benim için, en azından insani anlamda futbol takımının şampiyonlar ligini kazanması kadar prestijli.

    yönetimin ekonomik sıkıntılar ile mücadelesini anlayabiliyorum ama ne olursa olsun bir şekilde çözüm üreterek, sedat incesu koçumuz ve engelsiz aslanlarımızı üzmemeleri gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın