• 518
    çok ama çok büyük tenisçi. rol modeli, ahlaklı ve başarılı bir sporcu kendisi. us open 18'de yarı finalde. bu sonuç ile beraber dünya 1 numarası apoletini koruyacak ancak kendisi bundan ziyade 18. grand slamini istiyor, federer'e bir adım daha yaklaşmak istiyor. fakat gerek yaşıyla beraber turnuvadaki aşırı fazla oyun süresi, gerek bundan daha önemlisi servislerinde istikrarsızlığın tavan yapması kendisinin bu kupayı bir kez daha kazanması için en büyük engeller. kendi servis oyunlarını iyi günündeki bir nadal için bile rahat bitirir diyemeyiz hiç bir zaman ancak bu turnuvada gerçekten çok sallanıyor servisi. kendi oyunlarını rahat kazanamazsa djokovic isimli terminatörü yenme şansı sıfır neredeyse. mental eşik olarak iyice tavan durumda djokovic ve psikolojik olarak adam federer'e de nadal'a da üstün geliyor. federer'i yaştan nadal ise biraz yukarıda bahsettiğim kendi servislerinde kolay puan alamaması sebebiyle djokovic'in arkasında kalıyor son dönemde kendi aralarındaki maçlarda. zaten iyi servis atabilen bir nadal tam anlamıyla yenilmez olmuştu bile.

    gönüller kendisi ile. kötü diyemiyorum ancak iyi olmadığı bir turnuvada bile bize mükemmel maçlar seyrettiriyor. severek büyük bir heyecan ile takip ediyorum kendisini.

    hedef 18 be nadal kardeş, bir kere de sürprizli kazan bir grand slam kupası. tiebreak sorunumuzu çözdük, kafa kafaya giden maçları kazanma işini çözdük gibi, tek sorun bölüm sonu canavarı djokovic. ama ondan önce yine ayılıp bayılarak izlediğim bir del potro var, bir maç var.

    başarı seninle olsun ispanyol boğası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın