resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 334
    365 günün herhangi birinde “alo” dediğiniz zaman, oyun yapısı ve yaklaşık maliyeti takımımıza uygun 17-30 yaş arası 10 kaleci, 10 sağ bek, 10 sol bek, 25 stoper, 20 orta saha, 20 kanat ve 20 adet forveti “dur mail atıyorum” diye göndermesi gereken; ancak sanıyorum takip ettiği oyuncu listesi 6-7 kişiden oluşan, comolli’den sonra dünyanın en kötü scout’ı olabileceğine inandığım adam.

    kusura bakmayın da ben senelerce çalıştığım fatih hocanın önüne son ayı geçtim, son 5 günde 10 tane oyun sistemine uygun ve ffp sıkıntısı yaşatmayacak forvet koyamasaydım ve son gün, beşiktaş’ın 3. forveti vagner love’a muhtaç kalsaydım “benden olmuyor hacı; zorlamanın alemi yok” der; şeref ve haysiyetimle istifa ederdim.

    inşallah kendisi önderliğindeki muhteşem ve gözüne 3 gün uyku girmemiş scout ekibimiz, normalde 14 yıl sürmesi gerekirken biraz kısa bir süre olmasına rağmen 4 aylık süre içerisinde bir forvet alternatifi “gözlemleyebilir” diye umut ediyorum.

    o kadar vasat ve kötüler ki; “falcao’yu alın” diyen 16 yaşındaki çocuğun da, “barcelona’da suarez diye bir topçu var alsak iş yapar” diye kendileri ile dalga geçen adamların dahi kendilerinden daha yetkin olduğunu düşünüyorum.

    bire bir tanımadığım için emin olmamakla birlikte, kendisi ile bir araya gelip 2 saat futbolcu konuşsak, futbolcudan da anlamadığına kanaat getireceğimden %85 eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın