resim
Anthony Mbu Agogo Modeste
Takım:El Ahly
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 366
    şahsi kanaatim artık vazgeçmemiz gereken bir sevda olduğu ve bu itibarla sol frame’i meşgul etmemesi gerektiğidir. sebepleri ile açıklıyorum ki sonra “host abi ben görmedim duymadım” denmesin.

    1) yaz transfer döneminde alamadık. belli ki imza parası ve yıllığı ciddi rakamlar. ocak döneminde birini satmadığımız sürece de alamayacağız; ocak döneminde kimi satarız ne olur bilemeyiz.

    2) kaldı ki ocak döneminde alacak durumumuz olsa dahi alamayız hatta almamalıyız. alamayız kısmı, modern futbol ülkelerinde free transfer dönemi henüz kapanmadığından, sorunsuz bir elemansa, biraz da kafası çalışıyorsa bir takım kendisini alır / veya kendisi bir takıma gider. 6 ayı boş geçmiş 30 yaşındaki adamın bu düzende talebi 3 ise piyasası 1’e iner. dolayısıyla ben, kendisi bir takıma gider ve alamayız diye düşünüyorum. ha olur da gitmez ise, bu ya çin kulübünün fesih noktasında haklı olduğunu, ya da sezonun geri kalanında ancak forma gireceğinden verim alamayacağımı göstereceğinden ocak ayında da kendisini almamalıyız.

    3) kendisi ile yaklaşık 2 ay (ben forvetin gidici olduğu an itibariyle değerlendirme yaparım) zaman harcandı ve alınmadı/alınamadı. bu kendi özelinde değil, bence “forvet şart oğlu şart” durumda başka entrylerde yazdığım üzere, şampiyonlar ligi grubu da düşünüldüğünde kolay kolay affedilebilecek bir hata değildir. hadi diyelim affettiniz, affedebildim (kıstasım ocak ayına geldiğimizde ligde lider ve şampiyonlar liginde gruptan çıkmış olmak), ocak ayında bir kere kendisinin, belirsiz durumuna rağmen tek hedef olduğu bir transfer dönemi hata veya yanlış değil bildiğin günah olur. kaldı ki kimse kusura bakmasın, modeste iyi topçu olabilir ama iki transfer dönemi dilenilecek futbolcu değildir.

    4) yukarıda yazdıklarım neticesinde, gözümde haramzade olması için bir faillik kredisi kalıp kalmadığı belli olmayen emre utkucan ve diğer scoutlarımızın, 2 ay gibi “çok kısa” bir sürede dünyada sadece 7 adet bulunan santraforlardan biri olan modeste yerine başka bir adam bulabilmeleri imkansızdı. şimdi önlerinde 4 ay gibi her başarısızlığı ilk başta kendilerine yıkacağım bir süre, ve şaka bir yana dünyada amatör / profesyonel yaklaşık 1 milyon tane forvetten oluşan bir havuz var. biraz ekmek yedikleri işe saygı göstersinler. ha çapları yetmiyorsa, arasınlar, sözlükten tanıdık ile mesaj atsınlar ben onlara, hem maliyeti, hem oyun yapısı itibariyle bize uyacak forvetlerin listesini, menajerlerinin telefonlarını 1 hafta içinde bulurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın