resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 1897
    1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı'nda takım olarak kötüydük. esas sıkıntı rakibin baskısını kaldıramayan savunma ve orta sahamızdaydı. oysa bu iki mevkide oldukça güçlüyüz.

    eren'e gelirsek kendisi kötü bir forvet değil. sadece oynamak istediğimiz hızlı futbola çok uyumlu bir oyuncu profili çizmiyor. mesela şenol güneş'in sağlı sollu ortalara dayanan sisteminde müthiş performans sergileyecektir.

    galatasaray'da ise özellikle ilk golü attığımız maçlardan sonra gevşeyen rakip defans hattında çok gol bulur.

    bana göre en az 15 golü var sezon içerisinde.

    şunu da söyliyim devre arasında çizilen mali tablo sonrasında bir transfer beklemiyorum. belki eren'in arkasına bir isim alınır. ama bu sezon as forvetimiz bana göre eren olur. 20'leri bulursa gol sayısı olarak hiç şaşırmam.

    ama galatasaray futbol takımının kötü olduğuna inanmıyorum. orta sahası iyi olan takım iş yapar. orta saha hattı olarak oyuncularımız rahat bırakılmak kaydıyla en iyi takım biziz. trabzonspor karşılaşmasında belhanda'nın kırmızı gördüğü pozisyonun benzerleri önceki haftalarda 2 defa bize de yapıldı. var incelemesi bile olmadı. esasen topa yapılan sert bir hamle üzerinden pfdk'ya sevk maddesi son derece kötü niyetli. keza taraftar da belhanda'dan verim almak için hiç bir şey yapmıyor. eleştiriler zarar vermeye yönelik. şimdi de emre akbaba nasiplenmiş bu eleştirilerden. emre'nin organizatör bir isim olmadığını defalarca yazdık. emre kale önünde etkili bir ofansif orta saha oyuncusu. ancak oyuncuyu tanımayan taraftar çocuğa büyük anlamlar yükleyip onu göremediği ilk maç sesini yükseltmeye başlamış.

    özetle eren'i ve takımı rahat bırakmak lazım.

    oynamak istediğimiz, istediğimizi umduğum sistem kolay değil. fatih terim'in takımları da genelde 7-10 haftalar gibi form tutar. dolayısıyla sabırlı olmakta fayda var. rakiplerimizin hiç birinden kötü oynamıyoruz. ben önümüzdeki haftalarda çok iyi performanslar bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın