resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 825
    --- alıntı ---

    manchester'ın "mavi" tarafında bazı değişiklikler yapıldı. pep guardiola, kulüp tesislerinin bazı bölgelerinde geçerli olmak üzere telefon yasağı getirdi.

    analiz seansları, takım toplantıları esnasında ve spor salonları ile antrenman sahalarında cep telefonu kullanımı yasaklandı. ancak futbolcuların telefonla soyunma odalarına girmesine izin veriliyor.

    guardiola ayrıca para cezasını da yürürlüğe koydu. buna göre antrenmana geç kalan futbolcular para cezası alacak. takımın fransız sol beki benjamin mendy, çoktan bu cezaya maruz kalmış durumda. antrenmana geç kalan mendy'ye para cezası verildi.

    futbolculara verilecek para cezasında ise bir ayrım söz konusu değil. verilen cezalar, oyuncuların kıdemlerine ve yıllık kazançlarına bakılmaksızın önceden kararlaştırıldığı şekilde uygulanacak.

    geçtiğimiz hafta sonu 2-1 kazanılan newcastle united maçında kadroya giremeyen leroy sane üzerinden de guardiola'nın diğer oyunculara mesaj verdiği düşünülüyor.

    şampiyonluğu korumak isteyen ve şampiyonlar ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen manchester city'de, guardiola yasakları'nın ne kadar işe yarayacağı merak konusu.

    --- alıntı ---

    via: daily mail
App Store'dan indirin Google Play'den alın