resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4479
    şimdi ben bu arkadaşı ben bayadır eleştiriyorum. yediği kritik kartlar. isteksiz, savruk oyunu beni yıldırdı. ama daha çok yıldıran şey ise bu arkadaştan hala ve hala umudu olanlar. adam gidecek "go home." diyen adama "annene gidiyorum." diyecek ve linç edilmeyecek öyle mi?

    yıllık 4 milyon euro alacaksın. ve taraftara "annene gidiyorum." diyeceksin. hiç tepki almadan destek göreceksin. elimizdeki değerleri yok eden bir taraftar grubu demeyelim biz ona mevzu bahis belhanda olunca. zira ortada bir değer yok.

    aklı başında aslolanın galatasaray olduğunu bilen, kişilere bağlı kalmayan taraftar(x): takımı yalnız bırakıyor. savurgan oynuyor.

    belhanda tayfa(y): onu bunu bırak ne koydu alanya'ya hele sinan gümüş'e yaptığı asist var ya üffff.

    x: büyük maçlarda ortada yok. baskıya gelemiyor. yıllık 4 milyon alan, takımın beyni olarak görülen oyuncu saha içi baskılara dayanmalı.

    y: abi beklemiyorsunuz ki. he hemen satalım he fm oynuyoruz sanki abi dur bir bekle adam oynayacak daha alışamadı tam. ben, fransa'da oynarken 9214871 maçını seyrettim sen rahat ol.

    x: taraftarın annesine küfretmiş.

    y: abi ne alakası var şimdi he her küfür edeni yollayalım. aynen aynen. hocam sen fenerli misin yoksa? anladım ben seni. sırf sizin gibilere inat belhanda kalsın istiyorum.

    klasik bir muhabbet. twitter, gssözlük, facebook gibi ortamlarda sıkça, sıkça, sıkça bu muhabbeti yaşayabilirsiniz. x misiniz y misiniz bilmem ama muhabbet hiç değişmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın