• 7
    gelir gelmez şeffaflıktan dem vuran yönetimin, olanı biteni dürüstçe açıklamalarını, bir daha aynı hataları tekrarlamamaları ve bundan sonrası için ellerini çabuk tutmalarını diliyor ve samimi bir özür bekliyorum. yönetimin, bilhassa sayın cengiz'in 2018'in başından bu yana benim için artıları eksilerinden fazladır. evet, forvet ve stoper transferi gerçekleşmemesi büyük bir hatadır, ancak ben biraz tecrübesizlik, biraz ffp konusundan ürkmüş olmaları ve biraz da işleri ağırdan alma konusundan dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. biz hadi alıştık, dursun özbek görmüş taraftarız; fakat fatih terim için, hayalini açıkça 'şampiyonlar ligi kupası' olarak belirten bir galatasaray efsanesi için oldukça büyük bir hayal kırıklığı oldu bu. istifa kelimesini kullanmak için doğru bir zaman değil, zira geri kalan adayların da hiçbirinin tekin isimler olduklarını düşünmüyorum. ozan korkut, dursun özbek (!) ve ali fatinoğlu; bence hiçbiri mustafa cengiz kadar bile başarılı isimler değil/değildi. ayıca bir önceki seçimde, 20 ocak 2018 galatasaray olağanüstü seçimli genel kurulu hiçbirinin elini taşın altına koymaması, kuru muhalefete başvurmaları da çok ucuz bir hareketti. burak elmas konusunda bile olayların perde arkasını öğrendiğimizde ne kadar şaşkınlığa uğradığımızı hatırlıyoruz, daha dün gibi.

    çıksın, açıkça hatasını kabul etsin, bizleri varolduğuna inanırdığı samimiyeti ile her şeyi açıkça konuşsun, en azından eski diğer başkanlar gibi yalan söyleyip, topu başkalarına atmasın. ve tabi bu hataları da bir daha görmeyelim. galatasaray spor kulübü başkanına ve yöneticilerine yakışmadı çünkü.

    ayrıca transfer konusunda abdurrahim albayrak'ın yerine daha ciddi ve tecrübeli bir yöneticinin yetkilendirilmesini, hiç olmazsa abdurrahim bey'in transfer konusunda tek başına insiyatif almamasını umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın