• 2124
    tranfer sezonu kapandığından beri 3 kişilik galatasaray adına kurduğumuz whatsapp gurubumuz da kafayı yedik nasıl bir 11 kuracağımız konusunda. biri diyorki "fegholi bu takıma gi-re-cek eşek gibi oynayacak!" biri diyor "onyekuru forvet oy-na-ya-cak!" "belhanda'nın bu takımda yeri yok arkadaş" "maicon ve ahmet çalık bu takımın yüz karası yandık ki ne yandık" daha neler neler ve bu grup sadece 3 kişilik düşünün artık. milyonlar neler diyor neler.

    neyse şimdi sıra bende. biraz da ben terimcilk oynayayım(ne olur yanlış anlamayın beni).

    defans hattı;
    mariano ve linnes. ikisi de kaliteli oyuncular ama mariano biraz daha iyi olmasına karşı deplasmanlarda çok duraksıyor. hocanın arada, özellikle deplasmanlarda linnes atağı yapması lazım.
    donk ve maicon. valla donk'u ben söylemiyorum ısrarla hoca konuşmalarında aralara sıkıştırıyor donk'u. oynayabilir mi?
    serdar ve ahmet çalık. tartışmasız serdar! ne olur biraz daha dikkatli ol arkadaş!
    nagotamo ve ömer. konuşmaya gerek yok ama nago'nun dinlemeside lazım o da insan.

    orta saha;
    fazla konuşmayacağım fernando, n'diaye, emre buraya oturtulacak! başka seçenek yok!

    kanatlar;
    evet! en kritik ve dengesiz duran bir bölge. rodrigues'in yeri hazır bozulmamalı. şimdi eren forvetten çıkmayacaksa sağ tarafta kim olmalı feghouli mi? onyekuru mu? onyekuru abi neden onyekuru trabzon maçında ki oyun sevdasını görmeniz yeterli. feghouliyi yapabiliyorsa forvet kısmına koysun(burda bunu söylemek ne kadar kolay ve basit dimi!)

    forvet;
    içimizi cayır cayır yakan tek bölge. ben eren'in vasat oyununu görmek istemiyorum. onun yerine muğdat'ı görmeyi yeğlerim. oda olmuyorsa onyekuru olsun. yeter ki eren olmasın!

    bu yazım açıkca 11'in yol haritasını gösteriyor(ben de ne dediğime inanamıyorum boş verin). şampiyonlar liginde kimi oynatacağız dört gözle bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın