• 78
    ilk 4 haftasının nihayetinde güzel intibalar vermiş sezon.

    bu sezon anadolu takımları çok can yakacak. deplasman fobisi diyoruz sürekli ama lig öyle bir hâle geldi ki ev sahibi olan takımlar rakibi kim olursa olsun yenebilecek güçte. büyük takım dedidiğimiz gs, fb ve bjk'ye anadolu takımlarından çoğu oyuncuyu koyabilirsin; sırıtmazlar ve hatta mevcut oyunculardan da daha iyi oynarlar.

    taraftar sayıları hakkında bir bilgim yok ama 17-18 sezonuna göre öyle aşırı bir fark yok gibi. ankaragücü, erzurumspor ve rizespor taraftarları stadlarını dolduruyor evet ama stadları küçük olduğundan seyirci sayısında çok bir değişiklik. lâkin bu takımlarla oynanan maçların dolu stadlara oynanması tabii ki güzel bir durum.

    sahalar yine rezalet. zaten güzel olsaydı şaşırırdım. tff'nin allah cezasını versin. gerçekten, türk futbolunun gelişmesi için bir şey dahi yaptıklarını düşünmüyorum.

    var sistemi elbette bazı hataların önüne geçti ama bazan öyle pozisyonlar oluyor ki televizyon başında hayret ettirecek şekilde karar veriliyor. yine de var bir sorunu bile çözse kârdır ama göz göre göre yapılmayan doğrular gerçekten olmayan adalete karşı olan güvensizliği daha da artırıyor.

    umarım sezon sonu 22. şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlarız. her takıma galatasaray'ın aleyhine olmayacak kayıtta başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın