• 3
    kasımpaşa'nın ortalarına çok ama çok dikkat edilmesi gereken maç. çok güzel orta açıyorlar, pasları ds çok güzel.

    umarım kazanıp üzerimizdeki ölü toprağı atarız.

    düzenleme: bu maçta kötü oynama lüksümüz yok. artık iyi oyunlar göremezsek olacağımız bellidir ve bu da 17-18 sezonu beşiktaş'ıdır. o zamanlar bjk ilk haftalarda çok kötü oynuyordu ve bjk taraftarı açılacağız, şenol hoca şl'ye göre ayarlıyor ve o zaman tam ritmimizi yakalayacağız gibi söylemlerse bulunuyorlardı. halbuki bjk'nin ilk haftalarda oynadığı oyun sene sonundaki konumu hakkında ibretlik dersler veriyordu anlayanlar için.

    kısacası artık form tutturamazsak şampiyon falan olamayız. zaten kötü oynadığımız maçı kazanabilme gibi bir istidatımız da yok, vallahi sene sonu şl'de en az gruptan çıkmış ve lige şampiyon olan galatasaray göreceğimizi düşlerken bir anda tepe taklak olup karalar bağlarız.

    hocaya itimadım sonsuz. çok klişe olacak ama evet forvet yok. forvetsiz şampiyon olunabilir mi, kaç örneği var bilemiyorum ama gomis varken bile forvet isteyen fatih hoca forvete uzaktan yakından benzemeyen eren derdiyok ile ne yapacak hep birlikte göreceğiz. gerçekten işimiz çok zor bu sene. belki küçük bir şansımız var; bjk ve fener bu sene de bir şey kotaramayacak gibi duruyor.

    aman dikkat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın