• 32016
    galatasaray da son bir hafta..

    atalanta’nın danimarkalı golcüsü cornellius ile anlaşılmış iş sadece imzaya kalmıştı. gs görevlileri kopenhag’a maça gittiler maç sonrası imza için beklerlerken futbolcu “ vazgeçtim” dedi ve bordeaux a 1 saat sonra imza attı.

    galatasaray ın almak istediği diğer forvet önce tamam dedi, imza saatinde bir anda fiyatını artırdı( ismini yazamam, ocakta alma ihtimali yüksek). anlaşmak için görüşmeler uzun sürdü ve imza yetişmedi.. ( iddialara göre bu oyuncu mbaye diagne )

    önce fatih terim, ardından albayrak alanya maçı sonrası “ 2 forvet bir stoper alacağız” açıklaması yapmanın altında yatan neden her iki forvet ile o dakikalarda her konuda anlaşma sağlanmış olması ve iş sadece imzaya kalması.

    galatasaray da yönetim transferlerde görev dağılımı yapmıştı.
    albayrak iki yerli futbolcunun transferinden sorumluydu. (emre-ömer) her ikiside alındı. yabancı forvet konusunda görevlendirilenler de futbolcular ile anlaştılar ama ikiside caydı.

    emre akbaba yı fenerbahçe alıyordu. ancak albayrak ın “ ben fenerbahçeliyim diyen futbolcuyu almam” açıklamasından sonra ali koç alanya başkanını arayarak emre’nin galatasaray ı istediğini öğrendi ve transferden vazgeçti..

    terim , trabzonspor maçından sonraki açıklamalarında “ transfer masa başında, daktilo tuşlarıyla ve konuşmakla olmaz” söylemini yöneticiler için değil kesinlikle basını kastetmiş..

    transfer gerçekleşmemesi ve başkan cengiz ve albayrk ın sosyal medyada ağır eleştirilmeleri üzerine terim yöneticilere “ olsa iyi olurdu ama dünya sonu değil. ocakta alırız.merak etmeyin elimizdeki ekip herşeyi başarır” diye yüreklere su serpti.

    kısaca terim ile yönetim arasında sorun varmış gibi suni bir gündem yaratılıyor. terim in herkes ile arası bozulur ama albayrak ile ayrı hukukları var.

    gerek yönetim, gerekse teknik heyet transferin gerçekleşmemesi konusundaki başarısızlığı eşit olarak üstlenmişler. hemfikir oldukları en büyük haya geç hareket etmek ve imzalar atılmadan cayan futbolculara inanarak açıklama yapmak olarak görüyorlar.

    süleyman rodop
App Store'dan indirin Google Play'den alın