• 131
    kraldan çok kralcılıktan uzak durun. artık aramızda olmayanlar hariç hiç kimseyi "en iyisini bilir, eleştirilemez vsr." kafasıyla savunmayın. futbolda asla dün yoktur, sadece bugün ve yarın vardır. dünyanın en iyi başkanı, hocası, kalecisi vsr. herkes her an eleştirilebilir. eleştirilmelidir de.

    bugün hocanın başlığında yukarıda bahsettiğim tipte entryler görüyorum. şu günün savunulacak en ufak tarafı yok. sen alanyaspor'a karşı sonuç aldığın bir kadroyla trabzonspor deplasmanına çıkamazsın! çıkıyorsan fena çuvallarsın ve çuvalladığında bir hamle bile yapamıyorsan eleştirilirsin. 2+2=4.

    kimse bir günde kral olmadığı gibi bir günde tahttan inmez ama tarih; bu 4-0'lık trabzon maçını da samiyen'de fenerbahçe'den 4, chelsea'den 5, trabzon'dan 5, real'den 6 ve kadıköy'de fenerbahçe'den 6 yediğimiz maçların yanına yazar. bu işler öyle her sabah gs instagram hesabına poz vermeye benzemez.

    geçen sene alanyaspor deplasmanındaki lehimize yapılan hata unutulmasın, ligin kaderini değiştirdi. direkten döndük. akhisar gibi vasat bir takıma elimizdeki türkiye kupası finalini ve süper kupa'yı teslim ettik. bunları görmezden gelmeyin.

    bu dünyada hiçbir alanda tüm ipler bir insana teslim edilmemeli. herkese tavsiyemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın