• 24
    vallahi maç bazında doğruluğu yanlışlığı tartışılır, bugün özelinde yanlışlığı ağır bastı tabi *, lakin sezon kadro planlanmasında da vefa olayına aldanıp bildim bileli bunu yapıyoruz ve malesef patlıyoruz. en bariz örnek hamza hocayla kazandığımız şampiyonluk döneminde yaşandı. o sene şampiyonlar liginde hezimetler yaşayan ve miadını doldurmuş olan takım, bir şekilde inançla, kısmetle, muslera-sneijder-yasin'in ekstra işleriyle şampiyonluğu aldı. ama biz aldanıp, kadromuz iyi işte, çok değiştirmeye gerek yok dedik ve hoca dahil o şampiyonlukta emeği geçen çoğu adamın anasına bacısına söverek yollamak zorunda kaldık.

    başarıyı yönetmek de bir meziyettir. ülke genelinde de var hep bu zaten, hasbelkader kaos ortamlarından başarı çıkarıyoruz galatasaray olarak, lakin sonra onun doğru olduğuna inanıyoruz. hayır kardeşim, geçen sezon planlı giderek şampiyon olmadık, doğru işler yaparak şampiyon olmadık, futbol bunlara müsait bir oyun, yönetim değiştiriyorsun, hoca değiştiriyorsun, yedek kulübesiz oynuyorsun ama kupayı alabiliyorsun. şampiyon olsak da bazı köklü değişiklikler yapmalıydık kadroda, malum olaylar yüzünden olmadı, transfer sezonundan resmen daha zayıf ayrıldık ilk 11 anlamında. burdan kendini kurtaran sadece gomis oldu, çok büyük ihtimal bu sene kalsa ana bacı söverek geçen sezonki gol krallığını da hiçe sayacaktık. gel gelelim bu seneki başarısızlıktan sonra da 'gol kralı nasıl yollanır böyle iş mi olur' denecek. bana kalırsa yollayarak doğrusunu yaptık, lakin yerine kimseyi almadığımız için patladık. malesef akıllanmıyoruz, şampiyonlukta yine de katkısı olan belhanda, feghouli gibi adamları da yollamalıydık.

    malesef göremiyoruz galatasaray'ın iyi yönetildiğini, planlı yönetildiğini. hocanın 3. döneminde de, kurulan güzel kadroyla gelen şampiyonluk sonrası 2. sezonunda sıkıntılar baş göstermeye başlamıştı. devre arasında drogba hamlesi olmasa büyük ihtimal 2. şampiyonluğu da alamayacaktık. malesef benzer bir durum bu sezon için de geçerli olacak gibi. devre arasında çok kritik 2-3 hamleye muhakkak ihtiyaç duyacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın