• 131
    cidden idrak sorunları yaşıyor bazı insanlar bu başlığa daha fazla entry girmek istemiyorum çünkü olay anlaşılmak istenmiyor.
    entry çöplüğüne dönmesin diye bir önce ki mesajıma yazdım ama okunmuyor sanırım.

    özet.
    1. bir insan kendine yangıncı yaftasına nasıl vurur ? rahatsızmısınız ?
    2. yangıncı denilen tipin tanmlaması hiç bir zaman forvet alınsın, stoper alınsın diyen taraftar olmadı. niye ajitasyon yapıp saçma bir kahramanlık peşinde koşuyorsunuz ?
    3. yangıncı denilen tipler ne olursa olsun kimi alırsan al, sürekli transfer isteyen kulübü batıracak olsa bile isteyen, yoktan anlamayan, anında gelsin iş yapsın diyen, istediği alındığında başarılı olursa biz dedik diyen ama başarısız olduğunda adını bile anmayan tiplerden oluşuyor.
    4. dillerinden düşürmedikleri tudor'un gönderilmesi ayrı bir algı operasyonu. tudor'un getirilmesinde payları yokmuş gibi yapıp gönderilmesinden sahte kahramanlık hikayeleri uydurmaları ayrı bir saçmalık.
    5. mustafa cengiz veya x yönetim hata yapmadı diyen kim ? bir hatasını bir hatayla örtmesin saçma sapan paraları alakasız adamlara gömmesin diyoruz, wagner love'a 1.5 milyon vereceğine transfer yapmasın diyoruz.
    6. okuma mı bilmiyorsunuz yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz ? kim tarık çamdal'ın gönderilmesine karşı çıkmış ? bir tek bunlar mı yasin'in gönderilmesini istedi ? yahu siz iyimisiniz bu isimlerin gönderilmesini isteyen herkesi nasıl yangıncı taraftar yaparsınız nasıl bir algı operasyonudur bu ?
    7. forvet ve stoper şart ama para saçmalayım transfer manyağı olmayalım demek mi romantiklik ? he ben romantiğim o zaman. çünkü dediğimiz bu aksini söylediğim tek bir yer bulamazsınız.
    8. bu tanımlamlamalardan sonra biri ben hala yangıncı taraftarım diyorsa daha ağır konuşabilirim kendileri için.
    9. bir mağlubiyet oldu ve ortalık yangın yeri. laf sokmalar ben demiştim demeler al gördün mü koyunsun sen mesajları havalarda uçuşuyor ve ben bu insanlara cidden laf anlatamıyorum çünkü görünen o ki kendilerini gereğinden fazla ciddiye alan bir grup yapıyor bunu. o kadar uçtular ki sanırsın her türlü başarı bunlarla geliyor hiç yanlışları yok. dünyanın hangi takımının hangi taraftarı asıl anlatılmak isteneni anlamayıp kendisine böyle bir sıfatı yakıştırır cidden anlamıyorum.
    10. hagi.
    11. bence sakinleşin ve olayları sadece siyah ve bayaz olarak algılamayı bırakın. yazılanları okurken tek amacınız birilerine laf sokayım kendime düşman bulayım edasıyla okumayın. o zaman kimsenin "forvet alın diyen yangıcıdır" gibi bir şey demediğini anlarsınız. umarım.

    düzenleme : maç sonrası hızlıca yazıldığından oluşan kelime ve anlam hataları düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın