• 2603
    %90'ı yıllardır galatasaray isminin altında ezilmekten kafayı yemiştir. ekşi sözlükte galatasaray'a geçilen fikstür avantajı, galatasaray lobisi vs. yazılarını hayretler içinde okuyorum. oluşan travmanın etkisiyle kesinlikle beyinlerinde kalıcı bir hasar oluşmuş bunların, rüyalarında fatih terim'in kendilerini kovaladığını falan görüyor olabilirler.

    çok kısa özet geçiyorum konuyu, galatasaray cl maçlarına çıkmadan önce bu sezon ligde oynayacağı tüm maçları içeride oynayacak olduğundan dolayı galatasaray'ın lobisi varmış ve galatasaray kollanıyormuş.

    https://eksisozluk.com/entry/80854767
    şuradaki arkadaş çok kısa ve gayet net bir şekilde bunun bir lobi değil, milyonların gözü önünde canlı yayında fenerbahçeli yöneticinin eliyle çektiği kurayla gerçekleştiğini bu neoanderteallere anlatmış ilk sayfalarda. baya da gerizekalıya anlatır gibi anlatmış ama utanmadan 10 sayfa daha yazı yazmışlar üstüne.

    konu bir kere en başından ofsayt, cl'ye gitmeden önce içerde oynuyorsa döndükten sonra deplasmanda oynuyordur. ayrıca burada hop ne oluyor demesi gereken takım galatasaray'ken(cl dönüşü derbi deplasmanları gelmiş.) bu gerizekalılar sayfalardır ekşi sözlükte, twitterda ağlamışlar. twitterda bazıları fenerbahçelilere gelin birlik olalım, biz tek başımıza bunların lobisini yıkamayacağız diye ağlıyorlar. ahahahahahah.

    arkadaşlar kusura bakmayın, kimsenin zekasına hakaret etmek, küçük görmek huyum değildir ama bu arkadaşlar tamamen gerizekalı olduğu için tüm entry boyunca kendilerine gerizekalı demek zorunda kaldım. bu arada verdiğim %90 çok iyimser bir yüzde olabilir, ondan da emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın