• 503
    her ligi ortalama 18 takımdan hesap etsen, avrupa'da da 10 ligi işbu hesaba katsan, 180 takım yapar. daha fazla lig var da, neyse bu hesaptan gidelim. zaten farazi konuşuyoruz.

    bu 180 takımın yaklaşık 25'inden oyuncu transfer etmemiz imkansız olsa, 100 tanesinden de işe yarar bir şey bulamasak (bayağı yüksek rakamlar koyuyorum) toplam 125 tane takımı elemiş oluruz.

    180-125=55 tane takım var bizim işimize yarayacak oyuncu bulabileceğimiz.

    ulan 55 tane takımdan işe yarayacak, bizi kağıt üzerinde bile olsa, en azından bir sezon kiralık götürebilcek bir tane allah'ın kulu bulamadınız mı be? her takımın zaten en az ikişer forveti var, 110 tane adam arasından iyi kötü gol atacak, kafa vuracak, koşup topa vuracak bir tane adam bile yok mu?

    mustafa cengiz yönetiminden önce bu arkadaşları sorgulayalım. daha önce de benzer bir fiyasko yaşatmıştı bu faydasızlar. daha öncesini hatırlıyoruz, sağ bek bulamadılar sabri yerine, melo yerine ön libero bulamadılar, iki sezon önce chedjou'ya yedek beğenemediler ve tıpkı bu sezonki gibi forvette umut dışında başka kimseyi bulamayıp yine bizi delirtmişlerdi.

    mustafa cengiz yönetimi kadar, hatta bence daha da fazla bu boş adamlar suçludur. kaba hesap 90 gün içinde 55 tane takımdan bir tane santrfor bakıp bulamamak ve nihayetinde fatih terim'e sunmamak büyük bir akıl tutulmasıdır. velev ki buldular da hoca beğenmedi, o zaman ikinci bir adam çıkartın da önerin? avrupa olmuyorsa latin amerika'daki hiç mi futbolcu yok? beşiktaş bile gitti larin'i abd'de getirdi, sen de bak oralara? çin pazarı diye bir şey var, sen modeste dışında başka bir şey bulamadın mı? tutturduk hep birlikte modeste de modeste, al sana modeste.

    bence bir kelle alınması gerekiyorsa bunlar olmalı o isimler. zira senelerdir ben bir boka yaradıklarını görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın