• 24
    sayın başkanım,

    şahsınız ve yönetiminizle ilgili müspet yazılarım geçmiş girilerimde mevcuttur lakin 2018 yaz transfer döneminde yaptığınız hatayı eleştirmek de boynumun borcudur. biz fikri hür, vicdanı hür galatasaray’lılar hiç bir şeyi körü körüne desteklemediğimiz için bu noktada olduğumuzu biliriz.

    sayın başkanım,
    konu gomis değil. zaten gomis varken bile sırtı dönük oyunu oynayabilecek, oyunu dinlendirebilecek, kanatlara yayacak, istasyon olacak bir pivota ihtiyaç vardı. gomis’i satınca ihtiyaç ikiye çıktı. (ki taraftar çok sevdiği gomis’e zerre prim vermedi, sizin arkanızda durduk)

    fatih terim stoper ihtiyacından bile feragat etti. 2 forvet lazımken 1 bile olur dedi? siz hangi kafayla bu transferi yapmadınız? eğer 6-0’lık alanya galibiyeti ve şampiyonlar ligi d grubunu çekmemiz sizi rehavete ittiyse bu daha vahim çünkü liderler günlük gelişmelerle değil uzun vade stratejileri ile hareket ederler.

    o kadar inan etmiştik ki yangıncı taraftara kızdık. gece albayrak transfer sezonunun bitmesine 2 saat kala transferi bitirdik dese dahi blöftür dedik inanmadık. eleştirmek için 12’yi bekledik.

    sayın başkanım,
    biz transfer müptelası değiliz. ancak görünen köy kılavuz istemez. zamanında elinde nonda, hakan şükür, hasan kabze, ümit karan olan hocaya eren ve sinan’ı mı layık gördünüz? gelsenkirchen’de izlersiniz artık eren ile sinan’ı. o kadar doğru transfer hamlesini, bir forvet alamayarak berbat ettiniz.

    biz sizleri ite soysuza yem etmeyecek, sonuna kadar yine destekleyeceğiz. ancak santrfor almayarak belki de galatasaray’ın şampiyonlar ligindeki gruptan çıkışını sabote ettiniz. keşke alanya’yı farklı yenmesek ve kurada d grubunu çekmeseydik. siz dediniz ya grup-kura sevinci bile yaşayamıyoruz diye, esas biz hiç bir sevinci yaşayamadan kursağımızda kalıyor.

    size teşekkür ederim. “arkadaşlar ortalığı yangın yerine çevirmeyin, bu adam dursun değil” dediklerimize karşı başımızı öne eğdirdiğiniz için... bundan sonra hiç bir puan kaybı ve başarısızlığın sorumlusu hoca değil, sizsiniz. fatih hoca’ya anlamsız misyonlar yükleyip o içimizden halleder demek yönetim başarısı değildir. kendisine doğru olanakları hazırlamakla yükümlüsünüz.

    çok büyük hata yaptınız başkanım. inşallah şampiyon olur ve şampiyonlar ligi’nde en az çeyrek final görürüz. biz bunun için savaşmaya devam edeceğiz lakin sonuç ne olursa olsun sizin fahiş hatanızı örtmeyecek, hatanızı unutmayacağız.

    hakkınızda ne düşündüğümü iyi anlamak için bunu okuduysanız lütfen eski girilerimi de okuyun.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın