resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 1815
    basima bir sey gelmeyecekse begendigim kule tipi forvet. uzaktan sutu var, kafasi var, frikigi var, fizigine göre son derece atletik, oyunun icinde ve bitiriciligi hic de fena sayilmaz. eksik 1-2 yani var onlar da asiri duygusal ve hareketsiz olusu.

    bizde bir elmander vardi bilirsiniz. belki eren kadar golculugu yoktu ama onu da ölumune oynayarak kapatiyordu. ac kurtlar gibi saldiran bir takimda kariyerinin en iyi sezonunu gecirdi. eren gereken destegi görurse basarili kesinlikle olacaktir. cunku takimin geri kalani su an resmen ac kurtlar gibi bir motivasyonla oynuyor. bunun kaymagini kesin yiyecektir eren. hic olmazsa ocak ayina kadar idare eder diye dusunebilirsiniz ama ben her iste bir hayir vardir deyip, bu sezonun eren’in sezonu olacagina inaniyorum.

    2018-2019 sezonu basi itibariyle 4 resmi macta 3 gol atti. bu sekilde giderse daha ne yapacak? gecen sezon 3 mac 90 dakika oynamis 4 mac ilk 11 baslamis buna ragmen 4 gol 4 asisti var. ondan önceki sezon 12 gol 2 asist vs. vs. kötu degil kesinlikle.

    kisacasi eren’in limitleri, kapasitesi belli. sezonluk 10-15 gol, 2-3 asistlik forvet. umut bulut gibi, elmander gibi, cenk gibi. hareketsizligine fatih hoca bir care bulur, taraftar olarak da arkasinda durusak bizi bir sure idare eder eren. kimbilir belki de kasimpasa ya da bundesliga yillarina döner. bir bakmissin ustune daha da koymus.

    yani sevgili cimbomlular su an kendisine destek olmaktan baska sansimiz yok. iki gram is yapacagi varsa da isliklayip, homurdanarak bizi ondan mahrum etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın