resim
Ahmet Sivri
Takım:Ankara Demir
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 55
    altyapıdaki rakipleri malik karaahmet ve ali yavuz kol'a göre bence daha önde olan oyuncumuz. malik'in her ne kadar hakkında karar vermek için yeterli olmasa da youtube'den bazı skills ve gol videolarını izledim. teknik kapasitesi ve yaratıcılığı sınırlı bir oyuncu izlenimi verdi bana. ali yavuz ise u-17'de oynuyor ve yaşı henüz genç. ancak ondan da ümitliyim epey.

    ancak ahmet son derece füleli, dripling yeteneği olan, sergio agüero stiline sahip bir kardeşimiz.
    hem dar alanda hem de geniş alanda etkili. son vuruşları gayet iyi. tek eksiği fiziği. o fizikle olmaz. kesinlikle geliştirmesi gerekiyor.
    ayrıca profesyonel seviyede maç tecrübesine ihtiyacı var.
    genç oyuncuların oynadıkça özgüvenleri de gelişiyor. mesela yunus akgün fatih hocanın deyimiyle son 2 ayda bile seviye atladı. dolayısıyla lig maçlarında azar azar kendisini oynatarak bu sene bu çocuğu pişirmemiz gerekiyor. düzenli 2-3 ay oynaması halinde bile bambaşka seviyeye çıkabilir.

    son söz de ahmet kardeşime. belki buraları okuyordur. eline çok büyük fırsat geçti. senin yerinde olsam florya'da yatar kalkar uyku harici kendimi deli gibi geliştirmeye çalışırdım. gerekirse kendime özel performans hocası tutardım. antrenman sonrası saatlerce şut, hızlılık, pas antrenmanları yapar; ekstradan fiziğimi geliştirmek için çaba sarf ederdim. başarının yolları güllük gülistanlık olmaz. dikenli, taşlıdır o yollar ki sonunda başarıya ulaşmak istiyorsan başlangıçta acıya katlanacaksın. gece hayatın olmayacak. yemene içmene ve yaşantına dikkat edeceksin.

    cristiano ronaldo senin yaşlarındayken united'a geldiğinde sen gibi yetenekli ama cılız bir oğlandı. onun bugünlere gelmesi tek kelime ile açıklanabilir: çalışmak, çok çalışmak.
    gençlik döneminde kendi yaşıtları dışarıda takılırken saatlerce yüzen, atacağı penaltının vuruş stilini pekiştirmek yıllarca ekstra antrenman yapan bir adam o.
    sen de çok çalış, şu yokluktan faydalan. hem galatasaray'ımız hem milli takım yeni bir değer kazansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın