• 5613
    yıllardır transfer döneminde taraftarı huzursuz eden bir sistem güden güzide kulübümüz.

    teknik direktör takımın eksik bölgelerini ve o bölgede oynayacak futbolcunun özelliklerini söyler siparişi verir.

    yönetim transfer için bütçeyi belirler.

    scout ekibi gerekli analizlerini yapar liste oluşturur.

    teknik direktör listeden istediği oyuncuları seçer.

    yönetim seçilen oyuncu veya oyuncuları transfer etmek için yine bütçe dahilinde oyuncunun kulübü ve oyuncu ile görüşüp transferi bitirmeye çalışır.

    sıkıntı bu sisteme sokulmaya çalışan bir nevi parazit etkisi yaratan menajerlerdir. tabi plansız hareket etmekte var tüm suçu menajerlere atmak doğru olmaz.

    gelelim taraftarın kızdığı konulara;

    uefa tepemizde iken kimse über transferler beklemiyordu transfer sezonu öncesi. sattığın kadar al kuralı var malum.

    yönetimin bana göre tek hatası ryan donk ile zamlı sözleşme imzalak oldu. abicim bu adama aynı parayı versen kabul etmeyecek miydi diye sorası geliyor insanın.

    nagatomo, emre akbaba, onyekuru, muğdat, ndiaye alındı eyvallah çok iyi yaptık bu kısıtlı imkanlarla buna da kimse bir şey demiyor.

    gomis kadroda iken fatih hoca forvet transferi istediğini belirtti. alındı mı, alınmadı. gomis ile ilgili sorunlar çıktı ve gomis satıldı ki bence doğru karardı buna da eyvallah. gomis satılalı kaç gün oldu hala forvet transferi bekliyor bu taraftar. en baştan söyleyin galatasaray düzeyinde imkanlarımız dahilinde oyuncu alamıyoruz kimsenin sesi bu kadar çıkmazdı. para yok der sineye çekerdik.

    scout ekibine gelecek olursak; ya bu adamlar araştırıp adam gibi liste hazırlayamıyorlar ya da hazırlanan liste beğenilmiyor. belki de işlerini iyi yapıyorlardır onu da bilemiyoruz kapalı kutu.

    gel gelelim oyuncu satışlarına.

    yine para saçtığımız menajerler yüzünden ödediğimiz paralar veya satmak için ödemek zorunda olduğumuz paralar oyuncu satışına engel oluyor. özellikle dursun özbek yönetimi zamanı verilen tonlarca maaş, bonus vs. yüzünden rakip takımlar bizden oyuncu almaya korkuyor çünkü o paraları ödemek ütopik geliyor.

    mustafa cengiz yönetiminde verilen maaşlar biraz olsun dengelendi, borçlar yapılandırıldı, forvet dışında çok güzel transferler yapıldı. 1-2 hata oldu tabi yukarıda bahsettim. o kadar hata devede kulak kalır.

    buradan kalkıp mustafa cengiz yönetimini istifaya çağıran, iş bilmez gibi laf kalabalığı yapan sözde galatasaray taraftarları var malesef.

    çok sucuk ekmek seviyorlarsa kadıköy sahilde güzel mekanlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın