• 13
    gerceklesirse 2018-2019 sezonunda emre akbaba ile birlikte en az 10-15 gol sayisini bulacak oyuncunun transferidir.

    mustafa cengiz yönetimi'ni cok elestirdim. gomis henuz satilmamisken bile fatih terim forvet isterken, gomis gittigi halde forvet transferinin son gune kalmasi rezalettir.

    ama su sartlar altinda bonservissiz ve uygun bir maas olmasi kosuluyla vagner love ile 1+1 sozlesmeye ya da kiraliga okeyim.

    akbaba ile uyumu, ligi tanimasi, stil olarak oyun tarzimiza uymasi ile pozitif bakiyorum. boyu kisa olmasina ragmen top saklayabilen, yanindakileri de oynatan bir oyuncu.

    daha transfer gerceklesmeden, oyuncu gelmeden itin gotune sokmanin kimseye faydasi yok. aylar once burada transfer lazim yazarken "mustafa cengiz yonetiminin sucu yok, sattigin kadar al kuralindan haberiniz yok galiba .s .s" yazan bazi yazarlar bugun vagner love icin daha gelmeden çöp yazmaya baslamislar bile.

    daha gelmeden itin gotune sokulduguna gore umarim bir kisim gerizekalinin latovlevici'ye yaptigi gibi mac icinde isliklanmaz. bir iki mac kotu performansi ve gol kacirmasi sonucu ciddi anlamda bundan endise ediyorum.

    ozet: gomis'in gonderilip ustune forvet transferinin son gune kalmasi rezalettir ve mustafa cengiz yonetiminin hatasidir. ama son gun icinde bana gore alinacak dogru isimlerden biridir. bonservissiz ve uygun bir maas sartiyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın