• 44
    rus ligini takip eden biri olarak lokomotiv moskova ile ilgili birkaç fikrimi söyleyeceğim. bu konuda ayrı olarak bir entry gireceğim ama bundan önce kadroları hakkında bir not düşmek gerek. kadrolarında bize 2012-2013 senesinde braga formasıyla gol atan eder bulunuyor. ilk 11 oyuncusundan ziyade hamle oyuncusu olarak yer alıyor. aynı zamanda yine aynı sene top 16 turunda schalke formasıyla bize karşı forma giyen farfan yer alıyor. beşiktaş'tan bildiğimiz manuel fernandes var. defansta corluka, orta sahada grzegorz krychowiak ve miranchuk bulunuyor. tek bildiğim bu adamlar üretkinlikte sıkıntı yaşıyorlar. iyi kapanan takımlara karşı kilit açamıyorlar. forvet rotasyonu zaten farfan - eder - smolov şeklinde. bazen farfan kanatlara geçip smolov forvete geçiyor bazen smolov yedeklere geçip farfan forvete geçiyor. en tehlikeli futbolcuları ise bana göre smolov, net.

    kesinlikle geçen seneki gücunde değiller. daha önce başka bir entryde dediğim gibi 2017 - 2018 sezonunda şampiyonluğa giderken son haftalarda performansları düştü. bu senede o eski harika takım oyunundan pek eser olduğu söylenemez. ben galatasaray futbol takımının hem oyun olarak hem kağıtta bu takımdan iyi olduğunu düşünüyorum. çok saçma sapan hatalar yaparak puan kaybettiğimiz maçlar oldu. astana, anderlecht, cluj, braga. ayaklarımız yere sağlam basmalı ama lokomotiv moskova takımından 6 puan almak zor değil. bizim için en büyük handikap 27-29 kasım tarihlerinde moskova'da bulunacak olmamızdır. kar yağar mı? yağabilir. çok mu soğuk olacak? inanılmaz soğuk olacak. siyah eldivenleriyle henry'nin, garry'nin defans arkasına süzülerek sıfıra inip içeriye pas atarak emre akbaba'nın gol attığını şimdiden görebiliyorum.

    uyanık olup kendi oyunumuzu oynadığımız sürece bizim için fırsattır. 2018-2019 sezonunda d grubunda schalke porto lokomotif moskova var ve aralarında en çok zorlanacağımız takım kesinlikle schalke 04 olacak. bize böyle bir kura, heleki avrupa futbolunun bu kadar zor olduğu dönemde kolay kolay gelmez. kesinlikle kıymetini bilerek, çok iyi hazırlanarak full konsantrasyon ile ilerlemeliyiz. fatih terim'e ve oyuncularına güvenim sonsuz. umarım onlar da biz de hayalkırıklığına uğramayız. porto, schalke 04, rusya deplasmanı. kilit nokta burası, çok zorlanacağız. içeride mümkün olduğunca 9 puanı en kötü 7 puanı hedeflemeliyiz.

    bu arada not düşeyim; taraftarları canlıdır, pisliktir.

    edit: ya höwedes'i aldı bu adamlar diyenler vardı sosyal medyada. kusura bakmayın da bu takım yeni şampiyonlar ligi statüsünün ekmeğini yiyenler. direkt 4. torba takımı. höwedes bu takımı kurtaramaz. bu adamların maçı direkt 2.5 alt. efsane kaleci zapata ile de özel mesajla bir iki mesajlaştık. direkt maçı kitlemeye oynayacaklar. ilk golü yediklerinde dağılacaklar. klasik rus takımı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın