resim
Andreas Evald Cornelius
Takım:Kopenhag
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.93
Uyruk:Danimarka
  • 55
    neden hakkında bu kadar entry girildiğini anlamadığım futbolcu. kendisiyle ilgili iddiayı bir basketbol duyumcusu ortaya atmış. ki aynı kişinin bir önceki twitinde "niasse %90 galatasaray'da" yazıyor. öyle pek güvenilecek bir adam değil izlenimi aldım. gerçi hangi duyumcu/muhabir doğru düzgün iş yaptı bu transfer döneminde tartışılır.

    iddialar doğruysa kendisinin gelmesini kesinlikle istemem. cornelius'u pek izlemedim ama adam ben pivot santraforum diye bağırıyor. hocamız ise hızlı forvet istiyor. burada ilk eksiyi alıyor zaten. üstelik takımda bu tarz bir eren derdiyok da var.

    diğer mesele ise arkadaşın kariyeri ve kalitesi. bu saatten sonra ancak tek forvet transferi yapabilecekmişiz gibi duruyor. bu forvetin de as forvet olacağı net. cornelius ise bizim gibi bir takımda as forvet olacak bir oyuncu izlenimi vermiyor bana.

    böyle bir transfer benim nazarımda fiyasko olur. gelip başarılı da olabilir bu arkadaş ama transferin yapılış şekli fiyasko olur. hele hele takımın teknik direktörü açık açık hızlı bir santrafor istemişken. hele hele gomis gibi bir adam gitmişken. hele hele as santrafor ihtiyacı bu kadar barizken.

    edit: şimdi ibrahim seten de yazdı kendisi ile ilgili girişimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın