• 595
    galatasaray'ın iyi olan kadrosuna elzem tek takviye doğru forvet oyuncusu. bu takviyeyle takımın en azından ligi güle oynaya kazanacağını öngörebiliriz.

    eren derdiyok aslında fena adam değil. fakat iyi beslenmesi gereken bir forvet. oyunun üzerine kurulması gerekli. beşiktaş'ta çok iyi iş çıkaracağına eminim. bizde 2 sezondur özgüven sorunu yaşıyor. ama transfer yapamazsak gerçekten güçlü orta sahamızın da etkisiyle ligde bizi götürür. hatta 20 golü de yakalar. esasında negredo ile 1 sezonluğuna takas ihtimali düşünülebilirdi... zaten sezon sonu kontratı bitiyor. beşiktaş'ta kalırdı muhtemelen. negredo da bizim kadroda çevresini oynatan adam özelliği ile gomis performansı vermese de iyi iş görürdü.

    fakat tercihim çevresini de oynatabilen bir santrafor. adı çıkanlardan niasse'nin bizim takımda çok iş yapacağını düşünüyorum. kendisinden daha kaliteli bir çok santrafordan fazlasını verir. zira oyun yapımız ona özel dizayn edilmiş gibi...

    denayer'i alabilsek iyi olurdu. linnes'in ve zorda kalırsak nagatomo'nun her iki bekte de oynayabildiğini düşünürsek bence bek oynayabilen bir stoper defansta bütün problemlerimizi çözer.

    1 transfer ideal, 2 transfer mükemmel diyebiliriz. bence mevcut malı koşullarda 3. bir isme ne forvette ne de defansta gerek yok.

    ama herşeyden öte yapmak için transfer yapmayalım. emali durumumuzun bunu kaldırabileceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın