aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harun Tekin
Takım:Kocaelispor
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 124
    liseden fenerli bir arkadaşımla uzun süredir, siyasi mevzular nedeniyle aramızda baya kırgınlık vardı. ne bileyim başımıza gelenleri düşündükçe buna destek olanlara katlanamıyorum. neyse dün kendisi fener'e transfer olduğunda aklıma eski günler geldi ve kendisini aradım.

    öncelikle harun'un, bugünlere gelmesi gerçek bir başarı hikayesidir. liseyi güngören'de okuduğumdan dolayı kendisini sık sık izleme fırsatım olmuştur.

    bursaya transfer hikayesi şöyle;

    o zamanlar da deli penaltı kurtarırdı. kupa'da gruplara kalmak için oynanan bir playoff maçında bursa spor'a karşı pablo batalla'nın bir penaltısını kurtarmış ve o maçta çok iyi bir performans göstermişti. o maçta bursa spor son dakikalarda kazandığı (hakemin verdiği desek daha doğru olur) penaltıyı bu sefer gole çevirmiş ve bizde staddan boynu bükük ayrılmıştık... ama harun gerçekten dikkat çekmişti.

    ertuğrul sağlam'ın dikkatini çekmiş olacak ki, ertesi sezon yaz transfer döneminde ntv spor'un haber bandında bursa spor'a transfer olduğunu gördüm. önceleri yedek bekledi fakat şenol güneş gelir gelmez onur kıvrak'a yaptığı gibi onada şans verdi ve bunu çok iyi değerlendirdi...

    gerçekten güzel hikaye ama ne bileyim bana göre fenerbahçe'nin 1. kalecisi olacak kadar hiç bir zaman iyi olmadı. evet en iyi yerli kaleci kendisi bu da kaleci konusunda türk futbolunun geldiği noktayı gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın