resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 377
    genel kanının aksine bonservisinin alınmasının o kadar da düşük ihtimal görmediğim oyuncu.

    duruma everton açısından bakalım öncelikle. sol kanat rotasyonu an itibarıyla, richarlison de andrade ve bernard anicio caldeira duarte. özellikle richarlison sezona inanılmaz başladı ve formayı bırakmayacak gibi duruyor. bernard'ın kalitesi ise herkesin malumu. sağ kanat theo walcott'un. alternatifi ise sol kanatta da oynayabilen ademola lookman. richarlison bu çizgide devam ederse kanat rotasyonu neredeyse "big six" seviyesinde everton'un. lig tecrübesi oldukça yüksek olan kevin mirallas ve yannick bolasie'nin de kiralık olarak gönderildiklerini belirtelim. kısaca everton'un orta vadede acil bir kanat ihtiyacı olmayacaktır.

    gelelim bizim durumumuza. ekonomik olarak vaziyetimiz hiç parlak gözükmese de özellikle fatih hoca, mustafa cengiz yönetimi ve uefa'nın sopası sayesinde ince elenip sık dokununca işlerin nasıl yavaş yavaş tersine döndüğünü görüyoruz. sezona şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda giriyoruz. maicon, feghouli, belhanda ve garry rodrigues gibi para edecek ve vazgeçilmez olmayan parçalara sahibiz. yunus akgün, ozan kabak, celil yüksel gibi rotasyonun parçası olmaya çok güçlü aday olan gençlerimiz var. takıma faydası oldukça düşük olan birçok ismin sözleşmesinden de önümüzdeki sezon kurtuluyoruz. tüm bunları alt alta toplayınca onyekuru'ya 10-20 milyon avro bandında bir bonservis ödenebilir.

    henry onyekuru açısından bakacak olursak da, big six'in altında kalmaya mahkum bir premier lig ekibi yerine her yıl avrupa kupaları oynayacağı, şampiyonluk için yarışacağı, ilginin çok yüksek olduğu bir takımda oynamak istemesi şaşırtıcı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın