• 14
    (bkz: murat karpuz)

    27 ağustos 2018 galatasaray alanyaspor maçında tam anlamıyla sınıfta kalmıştır.

    maçın başında istiklal marşı yerine saygı duruşu çalmaya başladı ve kesti. ikinci denemede yine saygı duruşu melodisi geldi. kesti. taraftarlar olarak hep bir ağızdan fena da senkronize olmadan melodisiz biz söyledik istiklal marşını. bence bu bir skandaldır. sorumlu kendisi değilse de skandaldır.

    diğer yandan oyuncular sahaya çıkarken çalınan galatasaray senfonisinde zamanlamayı iyi yapamıyor. olmuyorsa başka marşla çıkılmalı. daha önce bir kardeşimiz yazdı. rerere rarara ile sür oyuncuları. stadyum elektriklensin, rakip kaçacak delik arasın!

    diğer bir ofsaytı ise tıpkı geçen hafta göztepe maçında yaptığı gibi gollerden sonra i will survive çalmaya başlıyor, tam atkıları dans ettirecekken kesiyor. kardeşim bir değil iki değil. 6 golde de aynısını yaptı. sen hiç mi izlemiyordun galatasaray futbol takımı maçlarını? eğlenceyi resmen yarıda kesip katlediyor ve daha kötüsü stadyumun enerjisini sönümlüyor. kusura bakmasın ama rakip anonsçu gelse ancak böyle sabote ederdi. kötü niyetli olmadığını düşünüyorum elbette ancak ciddi bir zamanlama problemi var ve milli maç arasından sonraki kasımpaşa maçında artık bunları çözmüş olmasını diliyorum.

    ekleme: aglarini deldik hala gak guk gönderdi. murat karpuz'un tweeti var. inşallah olacak.

    https://twitter.com/...180979747893248?s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın