resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 1180
    27 ağustos 2018 galatasaray alanyaspor maçında bir kez daha iyi bir performans sergileyerek güven tazelemiş aslan.

    savunmada kendisine fazla iş düşmese de yeri geldiğinde iyi müdahaleler yaptı, pozisyon almada da sıkıntı çekmeyerek rakibin boş alan bulmasına izin vermedi.

    dikkatimi çeken ise topla beraber çıkışları oldu. kendine güveninin arttığının en önemli ispatı bence bu. topla çıkarken rahat bir görüntü sergiledi, basit hata hiç yapmadı. en büyük sorunu bence özgüven eksikliğiydi, bunu aştığını görmek çok güzel.

    maç tecrübesi futbolda çok önemlidir, stoper mevkinde oynayan oyuncular için ise her şeydir. geldiğinden beri kulübede oturuyor ve herkes tarafından eleştiriliyor. bu durumun üzerine 2 maçtır çıkıp güzel performanslar sergilemiş olması, dar stoper rotasyonumuza iyi bir ahmet çalık kazanmış olmamız harika oldu.

    ahmet'e ilk 11 oynayacak stoper gözüyle bakmak yanlış, çöp olarak bakmak daha da yanlış. herhangi bir sakatlıkta veya rotasyonda forma bulduğunda iyi performanslar sergilemeye devam ederek elimizi rahatlatacağını düşünüyorum. umarım bu kez buzları tamamen eritiriz ve ahmet iyi oynamaya devam eder...
App Store'dan indirin Google Play'den alın