resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1517
    türk futbol sahalarında görülen en büyük sahtekarlıklardan birini yaptığına atıfta bulunarak kendisini eleştirdiğim için yıllar önce beni twitterdan engellemiş futbolcu.

    gökhan gönül fenerbahçe forması giydiği dönemde, galatasaray taraftarlarının bile bir kısmının çok "efendi" oyuncu diye kendisinden bahsettiği bir dönemde oynanan 10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçında ceza sahasına girer girmez kendini yere atmış ve hakemin yanına gidip "kuran çarpsın penaltı hocam" diyerek hakemi baskı altına almaya çalışmış, skor fenerbahçe lehine bitince maç sonunda "kendimi yere attım, utanıyorum." diye açıklama yapmış popülist futbolcudur. bunun aklınca millet bunu tebrik edecekti, semih kaya'nın top benden çıktı demesi gibi fair play ödülü falan alacaktı diye düşünüyordu herhalde. twitterdan ben de kendisine bu olayı hatırlatmıştım yıllar önce, nasıl bir acısı varsa gitmiş engellemiş.

    sağlık görevlisine de vurmadım diyor, vurmaktan kastı ağzını burnunu kırmak sanırım. vurdun ulan işte, kör müyüz biz. sert vurmadım, ittirdim falan de bari. baya baya dalga geçer gibi vuracak gibi oldum da son anda tuttum kendimi geri çektim falan diyor. bir de utanmadan o çocuğu çağırın sorun vurmuş muyum diyor, o çocuk orda vurdun dese başına ne geleceğinden haberi yokmuş gibi. bir kere insan olsan gidersin o çocuğun gönlünü alırsın. tamam vurmayı düşündüm, vurmadım ama yine de özür dilerim kardeşimden, kendimi kaybettim falan de bari. böyle pişkinlik olur olsa olsa türkiye'nin en "efendi" takımında olur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın