resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 867
    şu ana kadar taraftarını çok güzel kandıran bir başkandır.

    "vardar'a elendikten sonra iki transfer yaptık. biri 7 milyon avro civarında bonservisi vardı. kiralayacağımız oyuncuyu (giuliano) trabzonspor alıyor diye haber çıkardılar. kiralayacağımıza satın aldık. maaşının 2 milyon avronun üstünde olduğunu tahmin ediyorum. bir de janssen diye bir oyuncu kiraladık. başkanımız 2,2 milyon avro verdiğini söyledi. kiralama bedeli de 5 milyon avro. 7,2 milyon avroya 10 aylık futbolcu kiraladık. 9 milyon avroyu da ekleyin, vardar'a elendikten sonra 16 milyon avroluk transfer yaptık. bunları yapacaksak neden vardar maçını bekliyoruz. çünkü panik transferi, insanları sakinleştirmek için yapıldı. biz de bunun tam tersini vadediyoruz. çok daha rasyonel, tutarlı, belli planlar çerçevesinde yapılacak yatırımları diyoruz."

    bakın ne dediyse tam tersini yapmıştır. özellikle "panik transferi yapmayacağız" lafına dikkat! seçilmeden önce bunu demişti ali bey.

    mesela ayew berbat geçen 1.5 yılın ardından geldi. çok formsuz durumda aynı krasic gibi. yedek kaleci berke, güzel hoş da 3. yedek kaleci için 2,5 milyon euro ödenir mi? madem volkan denen şahısla sözleşme uzattın o zaman berke kaçıyor muydu? neden alındı? şimdi volkan'ın kötü performansı sonrasında yeni kaleci aranıyor. yerine adam bulmadan giuliano'yu satıyorsun ve panik halinde galatasaray'lı olduğu belli olan emre akbaba'ya saldırıyorsun.

    bunlar neden anlatıyorum? çünkü bu adam türkiye'nin en zengin insanlarından biri. tıpkı ünal aysal, dursun özbek gibi. ama gelin görün ki hepsi futbol kulüplerini berbat bir planlama ile yönetmeye çalışıyorlar ve her gelen kulübü daha çok batırıyor.

    http://sampiy10.gazetevatan.com/...tbol-sampiy10-haber/
App Store'dan indirin Google Play'den alın