resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1355
    dünya ve galatasaray tarihinin en iyi en mükemmel başkanı. ne oldu da ben bu iddialı cümleyi kurabiliyorum? galatasaray şampiyonlar ligi'ni mi kazandı? dünya'nın en zengin kulübü mü oldu? ve bütün bunlar olurken bu adam mıydı başkan?.

    klasik bizi dursun özbek'ten kurtardı argümanını kullanmayacağım. benim argümanım şu sıralar malum insanlar yüzünden herkesin tiksindiği kavramlar olan "adamlık, adam olmak". 21 yaşındayım, kendi çapımda baba mesleği olan bir işim var. aynı zamanda öğrenim hayatım da devam ediyor. her neyse, yaklaşık 3-4 senedir saygın, başarılı bir iş adamı olmanın hayalini kurarım ara ara. tabi aynı zamanda karakterli bir iş adamı.

    çok okuyan, çok gezen biri değilim fakat hemen hemen herkesin tanıdığı sayılı iş adamlarının hepsini izledim, araştırdım. işim gereği 10 civarı ülke gezdim, iş adamlarıyla tanıştım, görüştüm. içlerinde çok zeki olan da var, hepsinden daha zengin olanda. ama olmak istediğim karakteri hiçbirinde göremedim. ta ki 2018 ocak ayında yapılan başkanlık seçimlerine kadar. tam bir beyefendi, kibar, iyiliği resmen yüzünden akan bu abimizin isminin mustafa cegiz olduğunu öğrendim. her gün daha çok sevdim kendisini, hiçbir zaman beni yanıltmadı, gerektiği yerde kelime oyunlarıyla gerekeni söyledi, yeri geldi sustu. he hata yapmış mıdır? tabi ki. hatasız kul olmaz zaten. bu adama baktığımda tek gördüğüm şey iyi niyet. kötü bir şey gören varsa kendisi kötüdür bu çok açık.

    şahsen karakterli ve iyi niyetli, tek düşüncesinin galatasaray menfaatleri oluşundan kendisini sonuna kadar destekleyeceğim. yemişim transferini, kupasını. mustafa cengiz adamdır. kıymetini gittikten sonra anlayacağız her şey gibi ama iş işten geçmiş olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın