resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Atl. Madrid B
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 349
    volkan demirel'in son haftalardaki durumunu gördükten sonra daha bir sahiplenmemiz gereken kalecidir. seven sever, sevmeyen sevmez. sevmeyene de niye sevmiyorsun kardeşim diyemezsin. lisedeyken ben de öyle bir tipe uyuz olurdum nedenini bilmeden. eleştirenlere de ortaya doğru doneler koyarlarsa lafımız yok ama bu kaleciyi nereden bulmuşlar bıdı bıdı bıdıcılar siz orada durun bir dakika, size bir çift lafım var:

    1) bu adamın bu sene "ulan bu gol de yenir mi?" dediğiniz bir golü yazın özel mesaj atın tartışalım. yenecek golleri yediği için de bir kaleci eleştirilmez bir kere mantığa aykırı zaten
    2) ey futbol profesörleri madem bu kadar futboldan kaleciden anlıyorsunuz niye sözlükte yazı yazarsınız? gidin amatör kümede gönüllü kaleci antrenörlüğü yapın bu bilginizle sizi havada kaparlar veya ispanya'da atletico madrid'e bir sorun bu adam coupet'yi bu yeteneksizlikle nasıl yedeğe itti? o ligde nasıl oldu da en çok forma giyen yabancı kaleci ünvanına sahip oldu. kısaca adamların bir bildiği gördüğü var heralde değil mi? hatta bu adamlar senden veya sizden daha çok futboldan anlıyor olsa gerek...

    yaşım gereği simovic'i pek hatırlamam ama bu galatasaray kalesinde de bir çok yabancı ve türk kaleci gördüm. benim gördüğüm en iyisi mondragon arkadaş nokta. mondi olsa hemen geçsin kaleye ama bu şartlarda bu savunma anlayışıyla kalecimize atıp tutmak ayıptır günahtır.
    yarım sezonluk periyotta görünen şu ki, karşı karşıyalarda soğukkanlı ve başarılı klasik bir güney amerikalı kaleci gibi, yan toplarda zayıf ancak kalede iyi yer tutan bir kaleci izlenimi vermektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın