• 1441
    ben bunların iki kişi olduğunu vallahi de bilmiyordum.

    evvelden beridir ne zaman mesajla çok gizli ek sorular sorsam sanıyorum ki ilk ve en eski olan bana aşina olduğu için güvenir, samimi bir dille ve de hiç bekletmeden cevap atarak her şeyi söylerdi. allah kuran çarpsın ben de hiçbir yere yazıp çizmezdim bunu ama, hep kendi merakım içindi. böyle bir profesyonel iletişim ve güven vardı ama dost falan olmadık yani sadece bu.

    bir müddet sonra herhalde ikinci olan ve hem beni, hem de yıllara yayılmış tüm bu samimi muhabbeti doğal olarak bilmeyen hıyarto da sorularımı ya yanıtsız bırakır, ya da "bende kalsın hocam :(" tarzı kıro şeyler yazardı. ben de derdim ki içimden yahu bu adam galiba bana gönül koydu, veya ne bileyim muayyen döneminde ondan gel gitleri var.

    sözlüğe beynimin daha fazla kısmını ayırabildiğim dönemlerde yine kör topal idare ediyordum belki ama bir zamandan beri işlerim sebebiyle çok yoğunum ve mocuishle gibi dedektiflik yapamıyorum. nickleri bile aklımda tutamaz oldum. velhasılıkelam, laf aramızda kalsın aslında baya da duygusal biriyimdir. böyle cıvık cıvık yazdığıma bakmayın, olay ortaya çıkınca kendimi gerçekten aldatılmış hissettim ve kalbim çok kırıldı.

    hakkımı helal etmiyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın