• 3233
    geçen sezona göre kadro kalitesi gerileyen takım.

    medyada öyle bir hava var ki, sanki adamlar çer çöp oyuncu grubunu yüksek fiyatlara okutup bu oyuncuların yerlerine çok daha iyilerini iyi fiyatlara dahil ediyorlar/ettiler falan fişman. geçiniz.

    satılan fernandao geçen sezon fenerbahçe'nin f/p açısından en verimli golcüsüydü. satılan giuliano geçen sezon fenerbahçe'nin en iyi istatistik kasan adamıydı, ama penaltı ama değil. yerden yere vurulan josef fenerbahçe'nin elindeki en değerli orta saha oyuncusuydu.

    peki ya yerlerine gelenler?

    frey mi büyük potansiyel, müthiş golcü? adı geçen fabian mı alex etkisi yapacak? adamın geçen sezon kaç maça çıkabildiği malum. reyes mi noyşıtadder'i veya skrtel'i kesecek? belki ayew'le slimani'ye şu an için okey verilebilir kağıt üstünde fakat sadece kağıt üstünde, bi' numaralarını göremedik daha ki böyle devam etsinler, bizim için hava hoş.

    hiçbir şekilde çekinmiyorum fenerbahçe'den. cocu, comolokko, koç vs. hikaye. kadro kaliten kadar konuşursun arkadaş. sistem önemli, eyvallah ama daha önemli olan o sisteme entegre edeceğin oyuncu grubunun kalitesi.

    bunlara yine hüsran bunlara yine hasret var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın