• 3232
    işleri zor.
    sorun hem kadro kaliteleri hem kadro yapıları.
    en beğenmedikleri mehmet topal takımın en iyilerinden. slimani'de bir ışık var ama o da daha çok fatih terim topçusu.
    ayew kötü durumda. frey akhisar'da olsa seleznyov gibi bizi sınır edebilecek bir adam ama hepsi bu. bana göre hücumda kesinlikle soldado'nun yaratıcılığına ihtiyaçları var.
    fabian'dan yaka silkecekler. adam hem sakat hem alemci.
    defanslarının göbeği desen, tamam skertel iyi topçu. ama yanında bir kjaer yok. zaten istediği kadar iyi bir ikili olsunlar bu takım kurgusunda kötü gözükecekler. diego reyes ne katar bilmiyorum.
    orta sahaları ise çoğu anadolu takımının gerisinde. orta sahası kötü takım iş yapamaz. göztepe'deki poko ve castro fenerbahçe'de fark yaratır mesela.
    en kötü durumda oldukları yer ise kanatlar. bekler çok zayıf. açıklar kariyerli ama futboldan kopuk. üretkenlik sıfır.

    önceki senelerde formülleri belliydi. caner ve gökhan gibi iki iyi bek ve kaya gibi iki stoper. önlerinde de mehmet topal ve de souza... yemiyor, sertlikle sindirip bir şekilde atıyorlardı. şimdi o yapı bozuldu. ama üretkenlikleri artacağına azaldı. bu saatten sonra kimi alırlar bilmiyorum fakat bir veya iki yıldızın bu tabloyu değiştirmesi zor. problemli bir oyuncu grupları var. liderleri yok.

    bu sene (18/19) işleri hakikaten çok zor. saçma bir transfer dönemi geçirdiler. belli ki hiç bir planları yok. ligi orta sıralarda bitirmeleri sürpriz olmaz. olan cocu'nun kariyerine olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın