*

  • 20
    fotomaçtaki yazısında, (26 ağustos 2018 tarihli) hakem mete kalkavan’ın iki hatalı karar vererek maçın kaderine etki ettiğini ileri sürmüş. ikisinde de yanılmış olcay çakır. çünkü daha hareketlerin ne olduğunu bile anlayamamış. umarım burayı okur da gerçeği anlar. (hakem mete kalkavan’ı hiç sevmediğimi peşinen belirteyim)

    abdulkadir dirsek atmadığı halde yanlış sarı kart gösterdi diyor. abdulkadir dirsek atmıyor, kafa atıyor onun için sarı kart gösteriyor hakem. top tamamen rakipte olduğu halde, abdulkadir’in topa kafa vurma ihtimali yokken alttan kafa vuruyor rakibine ve sarı kart görüyor. hadi sarı kart fazla diyebilirsin ama faul kesinlikle doğru.

    kucka’nın pozisyonu da kesinlikle faul ve faulü yapan kucka. çünkü rakip yine topa kafa vurmak için havalanmışken, kuçka geri geri adımlayıp rakibi bozuyor ve düşmesine neden oluyor. kucka’nın topla oynama niyeti de yok imkanı da. pozisyonu bir daha izlerse ne dediğimi anlayacaktır.

    hiç sevmediğim mete kalkavan’ın ara sıra verdiği doğru kararlarını eleştirip onun taşınamayacak kadar büyük günahlarını yüklenmeyin arkadaş.

    (bkz: 25 ağustos 2018 ankaragücü trabzonspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın