• 34
    galatasaray futbol akademisi devlet okulu değildir, özel bir kuruluştur. bir futbol akademisi olarak önceliği ahlaklı oyuncu yetiştirmek değil a takımda oynatabilecek oyuncu yetiştirmektir. ahlak ve doğruluk dersleri futbol akademisinde değil öncelikle aile sonra okul tarafından verilecek derslerdir. bir özel kuruluşun kar getirisi olmadıkça hiçbir şekilde tüm insanlara kanat germe gibi bir amacı yoktur. sapla samanı ayıralım, gerçekçi olalım. konunun zaten ahlak ile ilgisi yoktur.

    kendi bünyesinde futbol eğitimi bir çocuk yaşı ne olursa olsun sosyal medyada ısrarla ve inatla başka takım adına paylaşım yapıyorsa kulübün bünyesinde eğitim verilmesi sonlandırılmalıdır.

    biz 12 yaşında bir çocuk sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan sorumlu tutulsun diyecek kadar kafayı yemedik ama tam bu noktada bu çocuğun paylaşımları ailesinden bağımsız bir şekilde yapılması imkansız. bu paylaşımların bizzat ailenin etkisiyle veya denetiminde yapıldığı su götürmez bir gerçektir.

    rüştü kendi evine yakın diye galatasaray futbol akademisine oğlunu veriyor ve akademideki insanlar da fenerbahçeli olsa da adamın kimliğine bakmadan alıyor. gayet normal bir durumdur zaten geçmişten günümüze a takıma yükselmiş kendini fenerbahçeli diye tanımlayan nice kaliteli oyuncu vardır. fakat iş yediği çanağa ısrarla sıçmak olunca burada ailenin bunun önüne geçmesi gerekirken bunun olmasını sağlayan bir unsur olması kesinlikle kabul edilemez bir durumdur.

    unutulmaması gerekir ki galatasaray spor kulübü bir hayır kurumu değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın