• 33
    yaptıkları açıklamaya katılmakla beraber akademimiz eğitim konusunda sınıfta kaldı.

    tamam iyi futbolcu yetiştirin, gerçi beceremiyorsunuz ama ahlaklı insan yetiştirmek değil midir akademinin görevi?

    bu çocuk sosyal medya kullanıyor, eminim diğerleri de kullanıyor, peki siz neredeydiniz bunca zaman? burak reçber çocuk. cezai ehliyeti bile yok. her türlü hatayı yapabilir. bu hatayı görüp yanlışı göstermek ve düzeltmek değil mi göreviniz? bu çocuğun yazdıklarında galatasaray'a saygısızlık var. nankörlük var. oysa galatasaray ona bir gelecek sağlamaya çalışıyor. minnet duymayan çocuk yarın vatanına nasıl minnet duyacak? nasıl vatansever olacak? fenerbahçe'yi yine sevsin ama galatasaray'a da gerekli değeri vermeyi öğretmeli bu çocuğa.

    niçin rehberliğe yönlendirilmedi burak reçber? niçin bu sorunların üzerine eğilinmedi? niçin ailesinin dikkati çekilmedi? niçin bu kadar insan ciddi travma yaratacak bir linç kampanyası başlatana kadar o sosyal medya hesabı denetime alınmadı?

    insanlar duyar kasmakla suçluyorlar ya yaptığı açıklamayla galatasaray futbol akademisini. ben de katılıyorum. çünkü samimiyetsiz. evet teoride doğru ama uygulamamışsınız işte. uygulasanız bu çocuğun bu duruma düşmemesi lazım.

    anlatın şimdi eğitimin, öğretimin önemini.
    sen koskoca galatasaray'sın. türkiye'deki en köklü eğitim kurumusun. lisenle, üniversitenle. gerekiyorsa sadece çocuğu değil, nasıl eğitim vermesi gerektiği konusunda ailesini dahi eğiteceksin.

    bu yapılan açıklamanın çocuğu düşünmediğine eminim. sadece böyle bir açıklama yapmaları gerekiyordu. yaptılar ve galatasaray'ı korumuş oldular. tebrik ederim. ama çocuğumu asla size teslim etmem. çünkü galatasaray futbol akademisindeki çocuklar güvende değil bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın