resim
Mehmet Burak Reçber
Takım:QPR Altyapı
Mevki:Santrfor
Yaş:17
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 33
    çocuk fenerbahçe'lidir, ailesi galatasaray'a vermiştir. rüştü belki fanatik galatasaray'lıdır o yüzden böyle birşey yapmıştır, o kısmını bilemem. tek bildiğim şey şu, yeri geldiği zaman hastalıklı zihinlerimizi klavye üzerinden sosyal mecralara akıtıyor ve daha da ileri gidip bir adet 'çocuk'u milyonlarca kişiye hedef göstermekte bir beis görmüyoruz. gerçekten ne zaman bu hale geldik çok merak ediyorum.

    11-12 yaşlarında fenerbahçe'li bir çocuğun, daha ergenlik çağına bile gelmemiş, belli ki içinden bugün fenerbahçe'yi seviyor, çocukça ve masumca seviyor. yarın da belki galatasaray'ın bir şampiyonluğuna gidecek galatasaray'ı tutacak. benim uefa şampiyonluğu sonrası babası tarafından akülü araba ile kandırılıp fenerbahçe'ye dönen arkadaşım var mesela, belli olmaz bu işler o yaşlarda ufacık çocuk. bu çocuk için "derhal gönderilsin", "tesislere alınmasın" demeler, emre belözoğlu benzetmeleri yapmalar falan gerçekten hastalıklı zihniyetlerin ürünü. bu çocuk gitmesin ama siz zihniyetinizi değiştirmezseniz galatasaray'dan gidin, ileride zarar verirsiniz çünkü.

    çocuğumuza futbol akademimiz twitter hesabından yaptığı açıklama ile sahip çıkmıştır, galatasaray işte bu yüzden büyüktür.

    https://twitter.com/.../1033320284282077185
App Store'dan indirin Google Play'den alın