resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 2556
    transfer planlamamız muhtemelen gomis ve feghouli'yi satarak onlardan elde edilen gelirlerle yapılması üzerineydi ama feghouli'ye söylenene göre 10-13milyon euro bandında teklif olmasına rağmen kendisi gitmek istememiştir. gitmek istememesindeki en büyük neden "şampiyonlar liginde" oynamak olduğunu ifade etmiştir.

    kendisi takımımızda kaldı. belki devre arası belki sene sonu gönderilir ama şu an bu konuyu kendi aramızda kapatmamız gerekiyor. iş işten geçti. her ne kadar bu konuyu tartışsak da bir şey değişmeyecek. biz kendisini yine destekleyeceğiz, yine kendisine ümit beslemek için sebepler arayacağız.

    fakat bizden daha çok ona iş düşüyor. feghouli madem şampiyonlar liginde kalarak boy göstermek istiyor, o zaman performansını bir iki tık daha yükselterek şampiyonlar liginde bize gerekirse maç kazandıracak şekilde oynaması gerekiyor. bu cümlem hiçbir şekilde germek, ona algı yapmak için değil tamamen temennim. ben yine optimist davranarak kendisinden daha fazla katkı bekleyeceğim. umarım bizi yanıltmaz. hadi olm lan, zaten zor zamanlardan geçiyoruz.

    ne diyelim. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın