resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2512
    öncelikle önceden belirteyim. işbu entry kimseye cevap niteliğinde değil veya kimsenin kalbini kırmak, sinirlendirmek veya tahrik etmek için değildir.

    arkadaşlar, galatasaray taraftarının dönem dönem kafasına taktığı bir futbolcu olmuştur. o futbolcu nefes alsa batacak durumda olmuşuzdur. buna en yakın tarihteki örnekler belhanda, gomis, sneijder vb. şimdi sıra bu kişiye gelmesin gözünüzü seveyim. :(

    geçen gün idmana çıktı diye burada "transferde kesin pürüz var. bu adam ve bu adamın menejeri yüzünden kesin böyle aksaklıklar oluyor. yüzünden zaten şerefsizlik akıyor" gibisinden bir entari girilmişti. eyşan lakabı akabinde yazılmıştı. sonra bu entrylerden biri silindi sanırım bulamadım.

    şimdi adam idmana çıkılmadı diyor ve adam yine eyşan oluyor. ben de vaktinde devre arası sonrası takımdan ayrıldığında bizi stoke city'e tercih ettiğinde kızıp sinirlenip eyşan demiştim. stoke city kümeye düştüğünde "ahımızı aldın, iyi oldu" dediğim de oldu da adam artık muhtemelen galatasaray'ın oyuncusu olacak tekrar. adam bize gelecek. sakin olalım. belirsizlik insanda sinir yapıyor, evet.

    stoke city'nin naz yaptığı kesin bir gerçek ama mantıklı düşünüldüğünde eğer ndiaye bu sene şampiyonlar liginde yardırırsa, stoke city'e geri döndüğünde belki stoke city onu başka bir takıma kâr ederek satabilir veya stoke city epl'ye geri çıktığında ndiaye'yi kullanabilir. ingiliz kulüpleri ve italyan kulüpleri kadar nazlı yönetimlere sahip başka ülke göremedim henüz. hep problem anasını satayım.

    her neyse, hayırlı olsun. modeste eğer takıma katılırsa, ndiaye, modeste, emre akbaba, henry takviyeleriyle gerçekten ürkütücü bir takım olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın