resim
Thomas Vermaelen
Görev:Teknik Direktör
Takım:Belçika U20
Yaş:38
Uyruk:Belçika
  • 77
    hem stoper hem de sol bek oynayabilen * sol ayaklı stoper. böyle söyleyince tam aradığımız stoper gibi duruyor aslında. *

    ancak bu adam neredeyse 4-5 yıldır doğru düzgün top oynamıyor ve sürekli sakatlanıyor. üstelik yaşı da var. arsenal'deki son dönemlerinde bile formasını sakatlıklar yüzünden kaptırdı koscienly- mertesacker ikilisine. ki yetenek olarak ikisinin de önünde olan bir futbolcuydu. hatta hafızam beni yanıltmıyorsa takımın kaptanıydı da. yani bu adam barçaya transfer olurken de doğru düzgün oynamıyordu arsenal'de. barça'ya gidince de işler değişmedi. orada da sık sık sakatlandı. ki kendisinin transfermarkt'taki sakatlık tablosu iki sayfa ve o tabloyu incelerseniz kariyeri boyunca 200'den fazla maç kaçırdığını göreceksiniz. artık sakatlıkları öyle bir hal almış ki bir seneliğine kiralık gittiği roma'da bile 17 maç kaçırmış sakatlıklar yüzünden.

    futbolunun zirve dönemlerinde çok kaliteli bir stoper olmasına rağmen vermaelen şu anda alınabilecek bir risk değildir. bir arsenal sempatizanı olarak kendisini epey severdim ama şu anda asla galatasaray'a istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın