resim
Thomas Vermaelen
Görev:Teknik Direktör
Takım:Belçika U20
Yaş:38
Uyruk:Belçika
  • 75
    gönül ister ki alacağımız stoper teknik olsun popescu gibi, savaşçı olsun bülent korkmaz gibi, hava toplarında etkili olsun materazzi gibi bir de bunun üstüne ffp olduğu için hem ucuz olsun hem de sakatlık problemi olmasın.

    ancak arkadaşlar, olmuyor işte böyle bir tür fırsat transferi çıkmadıkça defosu olmayan kaliteli bir oyuncuyu ucuza bulmamız zor. geçen sezon badstuber ismi geçiyordu, inanılmaz riskli bulduk haklı olarak, bir futbolcunun kariyerini sakatlık ne kadar etkileyebilirse o kadar etkiledi ama adam geçen sezon stuttgart'ta 28 maça çıktı.

    nitekim vermaelen'de de böyle bir risk var ama kiralama ücreti vermeden gelip 25+ maça çıkabilirse beklentileri fazlasıyla karşılayabilecek kaliteye sahip bir oyuncu. fatih hoca, kaliteli oyuncu için böyle riskleri tutmama ihtimali daha yüksek olsa bile alır.

    ayrıca, vermaelen barcelona'da geçen sezon 14 maça çıkmış ve hatrı sayılır bir süre de sahada kalmış. başakşehir gibi bir kulübün fazlasıyla riskli yatırım yaptığı arda turan'ın ise barcelona'da geçen sezon aldığı süre 0 maç 0 dakika.
App Store'dan indirin Google Play'den alın